PRO outdoor Hängmatta

Den stora skillnaden är materialet som används. Arbetet går till på samma sätt som med en vanlig hängmatta, men här materialet i en klass för sig. Klädd bomull är extra slitstarkt och färgen håller såväl sol och regn. Detta gör denna typ av hängmattor till den ultimata hängmattan som tål det mesta.

en hängmatta som tål lek och bus, vilket kräver en stor och stark hängmatta. Barn behöver mycket mer utrymme i en hängmatta, eftersom de hela tiden vill krypa runt, utforska hängmattan och har fantasifulla lekar i hängmattan. Ett ögonblick är hängmattan ett piratskepp där striden pågår och syftet är inte att falla i vattnet. I nästa ögonblick hängmattan den mest underbara gungan i världen. För tjejer är hängmattan ofta den bästa platsen att vara social på, hålla kontakt och chatta på. Hängmattan måste alltså hålla lite av varje.

Det är mycket viktigt att ha gott om plats i hängmattan - stora hängmattor är att föredra. Hängmattor används på ett mycket annorlunda sätt av vuxna som "bara" vill ligga rakt och koppla av.

Om du vill ha en hängmatta för spel och lek, rekommenderar vi en stor modell.

Om du vill ha en exklusiv, bra och stark hängmatta, välj en av dessa tyg PRO hängmattor.
preload spinner