Mexikansk hängmatta – av hög kvalitet

Mexikansk hängmatta – av hög kvalitet och till ett bra prisEn mexikansk hängmatta är en god investering. De är ovanligt sköna att ligga i och kan köpas till ett mycket rimligt pris. Se vårt fina sortiment.Mexikanska hängmattor – vackra och bekvämaEn mexikansk hängmatta fyller dig med välbefinnande, ro, lek, glädje. En hängmatta erbjuder sköna stunder för både stora och små.Sköna mexikanska hängmattor


Skäm bort dig själv och hela familjen med en vacker mexikansk hängmatta. Ni kommer att bli riktigt glada, och det är inte så konstigt, eftersom en mexikansk hängmatta är riktigt skön och bekväm att ligga i, samtidigt som är den otroligt vackert att se på. När man brer ut hängmattan ser man alla de fantastiska färgerna, som kommer verkliken till sin rätt när man använder den. Välj den färgstrålande modellen med de klara färgarna som lyser upp även den mest tråkiga regniga dagen, eller välj en klassisker som t.ex. en enfärgad hängmatta - enkelt men elegant. Vi har mexikanska hängmattor i svart eller vitt.

Mexikanska hängmattor

Brasilianska hängmattor


Mexikanska hängmattor – en annorlunda present


Sprid glädje med en kreativ present till någon du tycker om. En mexikansk hängmatta väcker känslor och är samtidigt en unik present som signalerar att du har gjort ditt yttersta för att hitta något speciellt. En hängmatta är verkliken en present med det lilla extra.

Vi har handplockat de mexikanska hängmattorna till vårt sortiment. Hängmattorna är tillverkade för hand och vävda efter traditionella mexikanska beskrivningar. Kvaliteten är hög och ovanligt hållbar, ändsnörarna är av slitstarkt nylon och själva hängmattan som man ligger i är vävd av mjuk, skön bomullstråd.

Uppsättning


Alla våra mexikanska hängmattor kan sättas upp på många olika sätt. Den kan sättas upp mellan två träd, eller genom att hamra ner stolpar i marken i ett hörn av trädgården och sedan hänga mattan där. Väljer du metoden med stolparna ska du komma ihåg att stolparna bör vara 2 meter över marken och avståndet mellan stolparna ska vara 4,5 meter.

En himmelsk stund – ute eller inne


Du kan flytta på din nya hängmatta, du kan ta in den eller ha den på en andra ställen. Den mest traditionella platsen är naturligtvis hemma hos dig i trädgården, i sommarstugan eller på kolonilotten. Man kan också hänga upp hängmattan på otraditionella ställen och den kan fungera mycket bra där. Du kan till exempel hänga upp hängmatten i vardagsrummet om du vill skapa en kreativ och alternativt look. I barnkammaren kan en hängmatta både kan fungera som en plats för fartfyllda aktiviteter, och som en lugn hörna för mys och trevliga stunder där ni kan läsa böcker och tecknade serier,

Oavsett vad hängmattan skall användas till, ger den dig och familjen – eller ett lyckligt födelsedagsbarn - massor av goda och trevliga stunder. Ni har något att se fram emot.

Kanske är du också intresserad av en saccosäck - läs mer här
preload spinner