Hängmattor från Mexiko – vackra med bra priser

Våra hängmattor från Mexiko är ovanligt vackra och sköna att ligga i.


Dessutom är de mycket prisvärdiga, och äv av mycket hög kvalitet. Vi har ett stort sortiment.


Se vårt fina urval här!
Hängmattor från Mexiko, mexikanska hängmattor!
Hängstolar från Mexiko och Brasilien!

Hängmattor från Mexiko – är en del av vägen till lycka.



Hängmattorna från Mexiko finns i vackra och glada färger, eller som enfärgade.

Hängmattor från Mexiko är mycket sköna att ligga i


Hängmattorna från Mexiko är inte bara fantastiskt vackra att se på, de är också ovanligt sköna och behagliga att ligga i. Hängmattorna är handgjorda, vävda av bomullstråd från Mexiko, och fås i en mängd olika färger, storlekar och modeller. Det som är en gemensam nämnare för alla hängmattorna är den höga kvaliteten och det rimliga priset. Alla har råd att köpa sig en fin hängmatta.

Brasilianska hängmattor
Mexikansk familjehängmatta

Hängmattorna från Mexiko som är prisvänliga


Vi har valt bort dyra mellanhänder och istället köper vi våra hängmattor direkt från producenterna i Mexiko. På det sättet kan vi hålla priserna nere, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har ett stort, varierat urval och vi erbjuder hängmattor såväl för vuxna, hela familjen, barnen och även dagis och förskolor. Du kan klicka runt bland våra välsorterade hyllor och hitta hängmattan som passar just dig, den som kan förföra dig. Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med den.

Stort urval av hängmattor.


Förutom de vackra hängmattorna från Mexiko erbjuder vi också hängmattor från Brasilien. I de brasilianska hängmattorna kan man också sitta i, de är hängmattosstolar, eller livsstils hängmattor, saccosäck (sittsäck), mexikanska mattor, ställning för hängmatta och annat tillbehör. Vi har ett stort utbud av hängmattor, och vi garanterar att vi också har något som passar dig. Hängmattorna är färgglada och modellerna är unika och välfungerande. Överraska familjen, gör dem glada och skäm bort dem, eller skäm bort dig själv. Köp en personlig present, en som är utöver det vanliga, en present som ingen annan ger, och fast du inte har några träd i trädgården, kan du ändo få upp din hängmatta med hjälp av några krokar. Du kan också köpa en ställning för din hängmatta, då behövs varken träd eller krokar, du kan placera din hängmatta precis där det passar dig bäst.

Läs mera om saccosäck (sittsäck) på hemsidan.

Se även vårt urval av
Ställningar till hängmattor.
preload spinner