Saccosäck av hög kvalitet

Brasilazy Medium Super Outdoor & Indoor Saccosäck.

Sittsäck i svart, blå, limegrön, röd, gul, och rosa. 100 x 130 cm

Brasilazy Medium är en superbekväm saccosäck som kan användas både utomhus och inomhus. Finns i snygga färger och har lång livslängd.

Brasilazy Medium fås i 6 olika fäger: svart, blå, limegrön, röd, gul, och rosa. Detta är en mycket slitstark stol som lyser upp vardagsrummet, barnens rum, altanen, balkongen, trädgården, sommarstugan eller terrassen.

Mycket hög kvalitet både in- och utvändigt. Brasilazy Medium saccosäcken är vattentålig. Utsidan är tillverkad i nylon/polyester, men känns som bomull. Insidan är vattentät med ett överdrag av PVC. Saccosäcken har ett starkt blixtlås och har barnsäker kardborrbandsstängning.

Brasilazy Medium är tillverkad i Brasilien. Sittsäcken är fylld med äkta kröyerkulor som är märkta med kvalitet A. Till skillnad från Brasilazy har många andra saccosäckar har fyllning som har hälsofarliga isoleringskulor.
De äkta kröyerkulorna garanterar en mycket bekväm sittkomfort. En Brasilazy formar sig efter kroppen och ger ett bra stöd för rygg, nacke och ben det inger en känsla av tyngdlöshet.
preload spinner