Ge den du älskar en hängmatta. En mexikansk hängmatta är unik och har vackra, levande färger. Leveranstid: 2-3 dagar.
Välj katagorier: Sök produkt:
 
Kundvagnen är tom!  
 

Varugrupper:
Hängmattor från Mexico
Hängmattor från Brasilien
Världens bästa hängmattor
Hängmattor till förskolan, till lek och vila
Hängstolar
PRO outdoor Hängmatta
Ställning för hängmattan
Tillbehör för hängmattor
Vilken hängmatta ska jag välja?
Saccosäck av hög kvalitet
Saccosäck Brasilazy
Mexikanska mattor
Coated Cotton hängmattor - Mexiko
100% nylon näthängmatta
Etisk Handel
Kontakt och information


Visa kundvagn
Till startsida

Info:
Personlig information
Beställningar
Betalning
Leveranser
Garanti
Reklamationsrätt
Ångerrätt
Copyright
Köpevillkor
Sitemap

Lõnkar:
Riippumatot i DK

Alla priser
är inkl. moms

Svenska Suomi

Dankort Diners EuroCard / MasterCard Forbrugsforeningen JCB Maestro Q8/lic Visa Visa Electron
Mexikansk hängmatta – ett vackert hantverk > Etisk Handel > Mexikansk hängmatta – ett vackert hantverk  |  Print  |  Tipsa en vän

Mexikanska hängmattor av bra kvalitet och till ett rimligt pris. Vi handlar direkt från producenterna. Se vårt vackra urval.Mexikanska hängmattor – vackra och till rimliga priser.Det är enkelt att bli kär i mexikanska hängmattor. De är vackra, sköna att ligga i och kan köpas till rimliga priser.


Din nya bästis är en mexikansk hängmatta


Du har något att se fram emot. De är vackra våra mexikanska hängmattor – De vackra färgerna ses speciellt när du ligger i den och hängmattan viks ut så att färgarna verkligen kommer till sin rätt. Dessutom är de är helt fantastiska att ligga i.

Köp dig en mexikansk hängmatta, så får du en ny kompis som du ofta vill spendera tid med. Här kan du ligga och drömma, vila dig och bli vaggad till ro. Du ligger bra, det är så skönt.

Brasilianska hängmattor
Hängstolar

Mexikansk hängmatta i trädgården eller i vardagsrummet?


Våra mexikanska hängmattor är ovanligt vackra att titta på och fås både i enkla, vackra naturfärgade lugna färger med enfärgade mönstring, och även i färgglada nyanser med klara och levande färger som gör dig på gott humör även i den gråa vardagen. Häng din nya fina hängmatta från Mexiko i en skuggig oas, eller i stugan på landet. Eller varför inte på din kolonilott där du kan hänga den som en kreativ och vackert installation, eller som ett vackert inslag i ditt vardagsrum. Det enda som krävs är ett par krokar i taket, några träd där du kan binda upp hängmattan, eller ett ställning för hängmattan om du önskar att flytta på den. Du kan också sätta stolpar i marken och sedan kan du montera hängmattan på dem. Stolparna ska vara 2 meter höga över marken och ha ett mellanrum på 4,5 meter.

Också för barn


Om du har barn, fungerar en mexikansk hängmatta riktigt bra som ett fantasifullt redskap för lek, eller ha den som ett inslag i barnens rum som en myshörna. Oberoende var du placerar hängmattan, eller till vem du väljer att ge den som present, kommer den att göra sin användare mycket glad.

Handgjord kvalitet - verkligen hållbar


Hängmattorna från Mexico som vi har valt att sälja är handgjorda, och har därför av mycket god kvalitet. Orsaken till att vi kan ha en så rimlig prisnivå är på grund av att vi handlar direkt med producenten. Detta i sin tur gör att vi slipper dyra mellanhänder. Hängmattorna är handgjorda efter stolta mexikanska traditioner, de är gjorda i mjukt bomull på själva liggytan och har starka rep i nylon så at de klarar av stor vikt. Den särskilda vävtekniken som används gör att hängmattan blir flexibel och enkel att ligga i oberoende vilket håll du vrider dig åt.


Se även vårt urval av Ställningar till hängmattor. Läs mera om saccosäck Brasilazy på hemsidan.

Sida 1 av 1

Sortera efter ProduktnamePrisArt.-nr.


1.  Hängmattan med mycket fint hantverk
Hängmatta i kraftigt och mjukt bomullsnät med vackra handvirkade bårder, tvärpinnar, tofsar, och speciell design med dekorationer av kulor
[ Lägg i kundvagn ]
Pris SEK 1.499,00 (EUR 166,56)
  
2.  King Size Deluxe hängmatta i extra starkt nät
En succéhängmatta för familjen, barnens lekar, tonåringar. Mys och avslappning för de vuxna.
Pris SEK 1.475,00 » Erbjudande: SEK 1.275,00
(EUR 163,89 » Erbjudande: EUR 141,67)
  
3.  Hängmatta med grov tråd
Om du söker bredd och styrka detta är hängmattan för dig.
Pris SEK 1.080,00 » Erbjudande: SEK 999,00
(EUR 120,00 » Erbjudande: EUR 111,00)
  

Den perfekta hängmatta - Hängmattor.nu  -  Hängmatta Köpenhamn, Tropical, Dannebrogsgade 35  -  1660 Köpenhamn V. DK  www.hangmattor.nu
Tel. 0045-22156509  -  E-mail: info@brugskunst.dk