Ge den du älskar en hängmatta. En mexikansk hängmatta är unik och har vackra, levande färger. Leveranstid: 2-3 dagar.
Välj katagorier: Sök produkt:
 
Kundvagnen är tom!  
 

Varugrupper:
Hängmattor från Mexico
Hängmattor från Brasilien
Världens bästa hängmattor
Hängmattor till förskolan, till lek och vila
Hängstolar
PRO outdoor Hängmatta
Ställning för hängmattan
Tillbehör för hängmattor
Vilken hängmatta ska jag välja?
Saccosäck av hög kvalitet
Saccosäck Brasilazy
Mexikanska mattor
Coated Cotton hängmattor - Mexiko
100% nylon näthängmatta
Etisk Handel
Kontakt och information


Visa kundvagn
Till startsida

Info:
Personlig information
Beställningar
Betalning
Leveranser
Garanti
Reklamationsrätt
Ångerrätt
Copyright
Köpevillkor
Sitemap

Lõnkar:
Riippumatot i DK

Alla priser
är inkl. moms

Svenska Suomi

Dankort Diners EuroCard / MasterCard Forbrugsforeningen JCB Maestro Q8/lic Visa Visa Electron
En ställning till hängmattan ger dig frihet > Ställning för hängmattan > En ställning till hängmattan ger dig frihet  |  Print  |  Tipsa en vän

En ställning för hängmattan ger dig flera valmöjligheter.Med en ställning för hängmattan kan du placera din hängmatta precis där du vill ha den. Brevid swimmingpoolen eller på en skuggig plats eller mitt i solen. Beställ en ställning hos ossEn ställning för din hängmatta ger dig större frihet


Om du har en ställning för hängmattan behöver du inga träd, stolpar eller krokar för att fästa hängmattan. Du kan njuta av din hängmatta precis där du vill ha den.

En ställning för hängmattan gör dig flexibel med hängmattan

.
Vill du ha en hängmatta, fast du inte har några träd i trädgården? Är stolpar kanske inte en möjlighet? Eller har du inte en bra plats där du kan fästa krokar? Nu kan du istället köpa dig en ställning för hängmattan.

En ställning är både flexibelt och smart, och så slippar du att bekymra dig för uppsättning av hängmattan. Du kanske drömmer om att kunna flytta den in och ut från solen, som det passar dig? En ställning till hängmattan ger dig friheten att njuta av livet precis där som du känner för att vara.

Vackra mexikanska hängmattor!
Ställning i trä för din hängmattaNjut av livet nära poolen


Vill du vila dig, läsa en bra bok, lyssna på musik, eller njuta av livet på ett annat sätt? Kanske på en skuggfull plats i trädgården den ena dagen, i solens strålar nästa dag, och nära poolens klara vatten den tredje dagen? Skäm bort din hängmatta med en ställning och placera hängmattan som passar dig, just idag.

Hitta den modell som passar just dig


Vill du ha en ställning för hängmattan i trä eller metall? Skall hängmattan vara för en eller för flera personer? Eller letar du efter något ännu större? Vi har det du behöver. Klicka dig genom vårt sortiment av bra kvalitetsprodukter. Hitta det ställningen som matchar dina behov.

De flesta av våra ställningar kan ställas in så att de passar för olika hängmattor. Alla våra ställningar är mycket stabila och lätta att sätta ihop, och även lätta att flytta på. Se också våra vackra, färgglada mexikanska och brasilianska hängmattor. Skäm bort dig själv eller andra med en unik produkt som bringar glädje.

Sida 1 av 1

Sortera efter ProduktnamePrisArt.-nr.


1.  Ställning av trä för hängmattor i standardstorlek
Ställning för en persons hängmattor
[ Lägg i kundvagn ]
Pris SEK 2.485,00 (EUR 276,11)
  
2.  Stativ för familje hängmattor - Stora Canoa
Stativ för stora hängmatta. Hängmattor från Mexiko passar til dette Canoa Ställingen. Mexikanska hängmattor passar detta stativ. Eller hängmattor med en total längd på upp till 4 meter.
[ Lägg i kundvagn ]
Pris SEK 3.450,00 (EUR 383,33)
  

Den perfekta hängmatta - Hängmattor.nu  -  Hängmatta Köpenhamn, Tropical, Dannebrogsgade 35  -  1660 Köpenhamn V. DK  www.hangmattor.nu
Tel. 0045-22156509  -  E-mail: info@brugskunst.dk