Ge den du älskar en hängmatta. En mexikansk hängmatta är unik och har vackra, levande färger. Leveranstid: 2-3 dagar.
Välj katagorier: Sök produkt:
 
Kundvagnen är tom!  
 

Varugrupper:
Hängmattor från Mexico
Hängmattor från Brasilien
Världens bästa hängmattor
Hängmattor till förskolan, till lek och vila
Hängstolar
PRO outdoor Hängmatta
Ställning för hängmattan
Tillbehör för hängmattor
Vilken hängmatta ska jag välja?
Saccosäck av hög kvalitet
Saccosäck Brasilazy
Mexikanska mattor
Coated Cotton hängmattor - Mexiko
100% nylon näthängmatta
Etisk Handel
Kontakt och information


Visa kundvagn
Till startsida

Info:
Personlig information
Beställningar
Betalning
Leveranser
Garanti
Reklamationsrätt
Ångerrätt
Copyright
Köpevillkor
Sitemap

Lõnkar:
Riippumatot i DK

Alla priser
är inkl. moms

Svenska Suomi

Dankort Diners EuroCard / MasterCard Forbrugsforeningen JCB Maestro Q8/lic Visa Visa Electron
Vilken hängmatta ska jag välja? > Vilken hängmatta ska jag välja?  |  Print  |  Tipsa en vän

Vilken hängmatta ska jag välja?


Det finns hängmattor i vävt nät och i tyg. Det samma gäller hängstolen. Oftast kräver en hängmatta 2 upphängnings anordningar, men stolarna bara en.

Mexikanska hängmattor är handgjorda av bomullstråd. Denna typ av tråd kan fås i olika sorter, det viktigaste är den tekniken som används vid vävningen, för det är detta som gör hängmattan mer flexibel på bredden, och därmed blir hängmattan bekvämast. Hängmattan formar sig efter kroppen smyger sig kring dig och formar sig helt efter hur du ligger i hängmattan. Du kan även ligga på tvären i den stora familjehängmattan. Blundar du och lutar dig tillbaka i hängmattan kan du snabbt märka hur skönt det är, och det är lätt att fantisera sig bort till någon annan plats.
Hängmattor finns i naturvit, två- och enfärgade eller i flera olika färger. Du väljer färgen på hängmattan när du gör din beställning.

Använd hängmattan varje dag i ditt hem eller i trädgården. Många inreder sitt hem med hängmattor, t.ex. på vinden, i källaren, i vardagsrummet eller i barnkammaren. De flesta föreställer sig hängmattan i trädgården, men många använder både hängstolar och hängmattor inomhus. Det är också självklart för många är att ta med hängmattorna på semestern eller på en utflykt ut i skogen. Med hjälp av repet är det väldigt lätt att sätta upp hängmattan. I trädgården ger hängmattan massor av möjligheter till aktiviteter och avslappning.

För de allra flesta är en bra livskvalitet viktig. Även under ett besök i sommarstugan har man kanske valt att ha en avslappningshörna där det finns tid för en själv samt lugn och ro.

Den mexikanska hängmattan i nät har blivit ett stort hit bland barnen, en leksak skulle många påstå. En sak är dock säker: många föräldrar berättar om och om igen om hur hängmattan var den bästa presenten de kunde ge sina barn. Den mexikanska hängmattan har blivit en hit när det gäller presenter, mest tack vare de personer som har använt denna fantastiska vävda bomullshängmatta, och berättat om sina sköna upplevelser, och hur bekväm hängmattan är. När familjen och vännerna kommer för att hälsa på ska de självklart också prova hängmattan, och de blir oftast glatt överraskade. Då kanske de också bestämmer sig för att köpa en, eller önska sig en hängmatta i present. Andra kommer ihåg idén och överraskar någon med en vacker hängmatta.
Det vanligaste orsaken att köpa sig en hängmatta är troligen att man tagit del av allt det positiva med en hängmatta, oftast från familj eller vänner. Inom vissa kretsar har alla en mexikansk hängmatta.

Mexikanerna på Yucatan i Mexico har i genom århundraden legat och sovit i denna typ av hängmattor. De kan inte vara utan sin hängmatta när det är dags för siesta. Hängmattan er tillverkad av bomull och är extra förstärkt där tyngden är som störst. Snören i ändorna är av nylon.
Tekniken som ändvänds vid flätningen av väven kallas sprang. Det tar minst en vecka för att väva en hängmatta. Vi har hängmattor i flera olika storlekar. Ju större hängmatta, desto bättre komfort, och självklart också mer plats.
Lycka till med din hängmatta!

 Hängmattan som du drömmer om – Den hittar du här!


Den perfekta hängmatta - Hängmattor.nu  -  Hängmatta Köpenhamn, Tropical, Dannebrogsgade 35  -  1660 Köpenhamn V. DK  www.hangmattor.nu
Tel. 0045-22156509  -  E-mail: info@brugskunst.dk